ВАСЕЉЕНСКЕ НОВИНЕ - Newspapers Ecumenical

среда, 15. фебруар 2012.

Синхронизована кампања? (4)

 

Све више захтева за смену Вука Драшковића


Политико, колико коштају овакви чланци?

Видети више: http://www.politika.rs/index.php?lid=sr&show=rubrike&part=list_reviews&int_itemID=204486


Vladimir Nikolic | 17/01/2012 17:13
Dragi Žarko, slutim da iskreno misliš ono što si napisao, pa ti dobronamerno preporučujem da se ne uključuješ u hor pljuvača. Razni ljudi rade razne stvari, ponekad i stvari nedostojne čoveka. šta bi recimo rekao da ti se dokaže nedvosmisleno da SPO i Vuk su i danas, kao i oduvek za Kralja i Otadžbinu, da SPO i Vuk nikada nikog nisu mobilisali, niti su to mogli, a kamoli da šalju na ratište. Šta bi rekao da ti neko nedvosmisleno dokaže da kada je SPO imao Gradsku vlast, Vuk nije imao nikakvu funkciju u njoj. Vlast je imao predsednik Gradske vlade prof.Spasoje Krunić, koji je nakon 10 deset godima, na sudu dobio pravnosnažno Rešenje da nije bilo malverzacija u Gradskoj vladi. Šta bi rekao, dragi Žarko da su Vuk i SPO jedini menjali svoj program javno i u skladu sa okolnostima, koje je život nalagao, a svi drugi tajno.
Upravni odbori javnih ustanova su veliko zlo naše političke scene, ali odgovornost je na najjačima koji se najviše koriste o to i koji jedini to mogu da menjaju. Poz..
stefan petrović | 18/01/2012 07:02
Članova SPO-a ima i van Beograda tako da stavovi tamo nekih iz Beograda protiv Vuka su beznačajni.Napadi protiv Vuka baš sada u predizbonoj kampanji su pokušaji da se i poslednja svetlost u Srbiji ugasi.Preokret je mozda poslednji pokušaj da se krene drugim putem iz beznađa.Kamo te sreće da je SPO stranka podrzana od naroda u većem broju,na zalost tu smo gde smo .Nemojte da nas učite o statutu i programu SPO-a.Moj savet je ovima što napadaju Vuka,da se zbog svojih ličnih intersa ne pridruzuju kampanji protiv Vuka .

**************************************************************
Оснивање фракције Повратак, односно Изворни Српски покрет обнове резултат је захтева великог броја чланства, општинских и окружних одбора, који се не слажу са променом курса странке и приступању покрету Преокрет. Они желе да Српски покрет обнове следи политички пут, десне, националне опције и српске традиције, по коме је био препознатљив на политичкој сцени 20 година, казала је Сања Чековић, државни секретар у министарству дијаспоре и вера и дојучерашњи потпредседник СПО, за „Политику”. Она најављује да ће фракција ускоро одржати скуп и да ће јавност моћи да види ко су људи који је чине и да сазнају за шта се залажу.
Ви и министар Срђан Срећковић сте искључени из странке, како онда можете да оснујете фракцију унутар СПО?
Искључени смо на телефонској седници Председништва СПО, а Статут странке не познаје такав начин одлучивања, значи да је одлука нелегитимна. Осим тога, пре искључења морала сам бити смењена са места потпредседника, што није учињено зато што то може да учини само Главни одбор. Ниједна процедура по страначким документима није поштована, одлучивало је неколико особа по жељама истих оних који су уложили огроман напор да на седници Главног одбора у Новом Саду са функције потпредседника смене Срђана Срећковића да би се потом показало да је то учињено нелегално. Ми зато имамо пуно право да ниједну нелегалну одлуку тих људи не поштујемо.

Нема коментара:

Постави коментар